skip to Main Content
+ 45 42 44 02 36 info@woodfiber.dk

Cradle to Cradle certifikat i hus

Vi har netop fået Cradle to Cradle certificeringen i hus. Woodfiber Granulate er dermed verdens eneste isoleringsmateriale, der i dag har den attraktive Cradle to Cradle certificering. Woodfiber Granulate er en dansk private label version af isoleringsproduktet fra producenten Woodfibre – Träfiberisolering AB. Den svenske producent og Woodfiber har arbejdet tæt sammen gennem certificeringsprocessen og kan nu begge hænge det eftertragtede certifikat på væggen.

Certificeringen er opnået gennem Vugge til Vugge Danmark, der har stået for certificeringsprocessen. Det betyder, at produktstandarden lever op til de strenge kriterier for materialets sikkerhed for mennesker og miljø. Det er en milepæl for os at have fået tildelt en så stor og vigtig certificering. Med en certificering i hånden sætter vi fokus på bæredygtigt byggeri og materialer, der ikke belaster miljøet.

Certificeringen dokumenterer, at Woodfiber Granulate er et bæredygtigt isoleringsmateriale, der udleder mindre CO2 end det optager. Træ optager nemlig mere CO2, end der udledes ved fremstilling og transport.

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top