skip to Main Content
+ 45 42 44 02 36 info@woodfiber.dk
Træfiberisoleret Skole Giver Besparelser Og Godt Indeklima

Træfiberisoleret skole giver besparelser og godt indeklima

Kildebjergskolen i Holbæk er blevet isoleret med træfiberisoleringen KKS™ Woodfibre. Effekten er et mærkbart bedre indeklima og store besparelser for skolen.

Fra kommunen forlyder det, at man er meget tilfreds med resultatet af træfiberisoleringen på Kildebjergskolen, som KKS Woodfibre har stået for. Skolens akustiske miljø er mærkbart forbedret, og det til stor glæde for skolens elever, lærere og øvrige personale. Dertil opnår skolen besparelser på energiregnskabet. På grund af den positive forandring på Kildebjergskolen, har man nu igangsat en analyse af mulighederne for at implementere træfiberisolering i øvrige bygninger i kommunen.

Hos KKS Woodfibre oplever vi et øget fokus på træfiberisolering hos danske skoler, da isoleringsmaterialet giver et markant bedre indeklima end andre isoleringsformer:

”I skolernes stræben efter bedre indeklima oplever vi ofte, at man overser mulighederne i at gribe de lavest hængende frugter og starte med isoleringen før man bruger penge på nye ventilationssystemer. Kildebjergskolen er et godt eksempel på, hvad træfibre kan gøre for indeklimaet”, siger Henrik Andreasen fra KKS™ Woodfibre, som har leveret træfiberisolering til flere skoler og offentlige institutioner.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top