skip to Main Content
+ 45 42 44 02 36 info@woodfiber.dk
Træfiberisolering I Fokus Hos Danske Skoler

Træfiberisolering i fokus hos danske skoler

Træfiberisolering i fokus hos danske skoler KKS woodfibre oplever øget interesse fra danske skoler og institutioner. Senest har skolen Grennesminde på Bornholm valgt træfiberisolering som prismæssigt, grundet bedre isoleringsevne, kan matche priserne på andre isoleringsprodukter.

Isoleringsfirmaet KKS Danmark oplever en særlig interesse for det Cradle to Cradle certificerede produkt Woodfiber fra danske skoler og institutioner. Træfiberisoleringen giver som naturprodukt et særligt godt indeklima, og det er ikke uvæsentligt for skoler og institutioner. Dertil kommer, at produktet grundet en højere isoleringsevne prismæssigt kan matche priserne på konkurrerende isoleringsformer og samtidig med en sublim fugthåndtering sikrer mod skimmel og svamp, mener Henrik Andreasen, KKS Danmark, der står bag Woodfiber. Med lamdaværdien 0,038 på loft og 0,037 i lukkede konstruktioner slår Woodfibers isoleringsevne andre former for granuleret mineralulds-isolering til lofter, der alle har en værdi på 0,042 Lampda. Det betyder, at der skal bruges mindre materiale, og dermed bliver valget af træfiberisolering ikke dyrere end andre isoleringstyper.

Skolen Grennesminde på Bornholm er en af de skoler, der har vist interesse for træfiberisolering – og valgt det fremfor andre isoleringsprodukter.

”Udover at give et særligt godt indeklima er træfiberisolering ekstrem fugthåndterende, og skulle dampspæren briste, bliver isoleringen til en ekstra sikkerhed mod råd og svamp. Produktet er også populært til efterisolering, fordi det er så nemt at lægge ud. Men det er stadig træfibrenes ekstreme fugthåndtering, der gør Woodfiber mest eftertragtet” siger Henrik Andreasen, KKS Danmark, der pt. er i dialog om flere skoleprojekter.

Danske Woodfiber er sammen med den svenske producent Woodfibre – Träfiberisolering AB verdens eneste Cradle to Cradle certificerede isoleringsprodukt, baseret på træ. Det foretrækkes ofte i bevaringsværdige bygninger men grundet den høje isoleringsevne og den sublime fugthåndtering, som produktet besidder, trækker træfiberisoleringen nu også en del opmærksomhed blandt institutioner og i forbindelse med boligbyggeri.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top