Vidste du det om HotWall?

HotWall er et klimavenligt og CO2-neutralt koncept til facadeisolering, der kan bruges til udvendig efterisolering af bygninger i tegl, eller til isolering af nybyggeri i CLT og betonelement byggeri – også i etagebyggeri.

HotWall et miljørigtige og bæredygtige valg når der skal laves facadeisolering! Uanset om det er ved renovering, efterisolering eller ved nybyggeri!

Montagevenligt! Facadeisoleringssystemet, er skabt med en ambition om at være håndværkerens foretrukne facadeisoleringssystem, og består af montagevenlige, kuldebrossikre stolper, i trykfast træfiberplade med en yderdel i limtræ. For at gøre det ekstra let at arbejde med Hotwall, leveres stolperne komplet med montageskruer til det underlag / den bagvæg der er på projektet, samt for-borede huller i skelletstolpen, således montagen kan gå så let og hurtig som overhovedet muligt, uden at håndværkeren skal besvære sig med at måle ud og bore for!

På udvendig side af HotWall stolperne, monteres en vindspærre, egnet til byggeriet, som eksempel Woodfiber TOP undertag- og vindspærre plader, eller en plade med den ønskede brandklassificering ved høje huse! Herpå monteres afstandslister og derefter den ønskede facadebeklædning i træ, skiffer, skærmtegl eller hvad ellers projektet er designet med!.

Udbredelsen af CLT-byggeri er ved at vinde frem blandt mange arkitekter og bygherrer, og især pensionskasserne har taget initiativ til mere træ i byggeriet! Men for at være bæredygtigt, skal man tænke hele vejen rundt. Det gælder også ved valget af isoleringen, som kan være med Woodfiber AIR!

Hvad hjælper det at spare på Co2 regningen ved at sætte ekstra meget isolering på vores bygninger, når vi bare har udledt Co2’en i produktionen af isoleringen!? Det giver, efter vores mening, ikke meget mening! Og det giver bedre mening at benytte sig af et isoleringsmateriale, produceret klimavenligt, af resterne fra bæredygtigt drevet svenskt skovbrug, ikke så langt fra den danske grænse!

© Woodfiber. Alle rettigheder forebeholdes.

Drevet af ImageConsult.